DIGITAL LABIN – ERIK JERMANIŠ

 In Articles

Više od 600 najvećih stručnjaka iz industrije digitalnog dizajna i developmenta okupilo se u Labinu na trećoj po redu konferenciji Labin Digital u organizaciji labinske tvrtke Lloyds digital.

Prvog dana konferencije održane su radionice, njih pet s po 30 polaznika – dvije su bile vezane za dizajn, te tri za programere, na kojima su se stručnjaci radili s polaznicima na konkretnim primjerima i zadacima.

Drugog dana na glavnom danu konferencije, održana su predavanja na dvije lokacije – u Dvorani SC Franko Mileta koja je nosila ime Hangar Arena (Design & UX) te u Lamparni iliti Mine Hallu (Dev & Data). Voditelji programa su bili Iva Šulentić i Ivan Šarić, a brojna publika zainteresirana za dizajn i UK pratila je predavanja Pellea Martina iz Spring/ Summer, Irene Pereyra iz Anton & Irene, Denisa Lomova iz Red Collara, Berjesty Kozanoglu (UX FACULTY i ex-Shopify), Vanje Bertalan (Human), Vladimira Končara (Kiwi.com), Elene Crnković (Bornfight) i Mislava Žakalja (Cinnamon).

U Lamparni (Mine Hall) su se publici predstavili predavači Kitze (Sizzy), Vlaho Poluta (Infinum), Freek Van der Herten (Spatie), Ivan Lučin (Productive), Ivana Letica i Ivan Šarić (RBA), Toma Puljak (Codeanywhere) i Roberto Gobo (Valamar), a dan je zaključen je panelom by SoMo Borac na temu “Business Perspective of Digital Products”.

ERIK JERMANIŠ – Front-end web developer, JavaScript i React developer koji je s kolegom Valentin Kuharić  (Back End Developer Node.js ) otvorio obrt i zajedno vode tvrtku Mercury Digital. Bave se izradom internet trgovina i aplikacija, te rade kao suradnici za druge tvrtke.

Prisustvovao sam na svojoj prvoj Digital Labin konferenciji, a generalno trećoj po redu. Konferencija je trajala dva dana od čega je prvi dan bio rezerviran za radionice, a drugi dan za predavanja i panele. Osobno sam prisustvovao na radionici pod nazivom “Web Performance Back to Front” koju je vodio Harry Roberts.

Radionica me ugodno iznenadila količinom naprednih i korisnih informacija. Nakon spomenute radionice u trajanju od 6 sati, bio sam u potpunosti iscrpljen te u isto vrijeme vrlo zadovoljan.

Drugi dan je bio nešto lakši i opušteniji jer mi je jedini zadatak bio slušati predavače. Konferencija se sastojala od dvije pozornice: “Design and UX”, te “Dev and Data”.

Ja sam kao developer, naravno pratio predavanja na “Dev and Data” pozornici, a najbolji dojam na mene je ostavilo predavanje pod nazivom “But, you’re not Facebook” koje je održao Kitze – osnivač tvrtke Sizzy. Osim što mi je tema bila odlična, Kitze je prezentaciju iz tehničkog aspekta odradio impresivno.

Tko bi rekao da u na predavanju o developmentu naučiti i kako raditi bolje prezentacije. Oba dana završena su afterparty-em.

Zbilja mogu reci da će mi Digital Labin ostati u dobrom sjećanju.


😓 HARD DISK VAM JE PRESTAO RADIT, ŠTO SADA ?

HDD ili SSD Vam je prestao raditi i ostali ste bez dragocjenih podataka?

Ekipa iz Data Sectora zna da oni nisu zauvijek izgubljeni !

Zatražite besplatnu dijagnostiku !!

Ispunite zahtjev za besplatnu dijagnostiku i ostvarite 10% popusta na uslugu spašavanja podataka.

Pogledajte Tech Ćakulu s Domagoj Ostović


Hvala Vam što ste odvojili svoje vrijeme za nas i ako ste zainteresirani za suradnju ili nam se samo želite pridružiti javite nam se:

🔗IT ZAJEDNICA RIJEKA:

📲 +385996768133;

⌨ info@itzajednicarijeka.com;

🔗 https://linktr.ee/itzajednicarijeka

Produkcija IT zajednica Rijeka 2022.

Recommended Posts

Leave a Comment

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search