POSLODAVAC: JGL d.d.

RADNO MJESTO: Senior specijalist za IT validacije (m/ž)

ROK ZA PRIJAVU: 05.08.2024.

🎯 Postanite dio uspješnog tima! 🎯

JGL traži Senior Specijalista za IT Validacije (m/ž). Iskoristite priliku za profesionalni rast i razvoj u zanimljivom okruženju.

PRIJAVI SE


BKS Bank traži stručnjaka ili stručnjakinju za sistemsku podršku, a najbolje je što je mjesto rada – Rijeka 😃
Više informacija i prijave u nastavku:

https://www.bks.hr/-/551037-10-1?fbclid=IwAR2NB2Nnbwzlg10WO9t6YqOV1GQvzpzImx1-b7Wxabyi-XH1tw0aHmgHYEM

JGL d.d. opet zapošljava


Pozdrav ekipa,
JGL IT ponovno jača svoj IT team u segmentu korisničke podrške odnosno u potrazi smo za ICT tehničarem.
Ako želite raditi u mladom, perspektivnom timu, volite nove tehnologije i rado pomažete ljudima kada imaju problema sa tehnologijom kliknite niže i prijavite se na naš natječaj 👇

PRIJAVI SE!

[POSAO – rok 17.9.]

Dragi tech ljudi!

U M² Business Consulting GmbH nam je potrebna još jedna osoba u jednom vrlo zanimljivom projektu kojeg radimo za jedan popularan automobilski brand.

Nudimo full-time posao u Rijeci i okolici, za novu osobu u našem teamu.

Potrebna je dobra organiziranost i oko za detalje, s obzirom da je dio zadataka snalaženje u podacima i njihov unos u odgovarajuće dijelove sustava.

Molim da u motivacijskom pismu istaknete točke u opisu posla (1., 2. i 3.), za koje imate bilo kakav komentar (bilo da je neko pitanje, ili vaš nedostatak/prednost), jer na takav način lakše dolazimo do obostranih odluka. Svakoj prijavi se posvetimo maksimalno i ulažemo trud da odabrana osoba ima sve jasno pred sobom.

📌PRIJAVI SE!

Tvrtka Login d.o.o. pruža izvrsne mogućnosti programerima koji žele raditi na razvoju poslovnih informacijskih sustava (ERP).

Evo nekoliko razloga zbog kojih bi se trebao obavezno prijaviti na radno mjesto Programera u našoj tvrtki:

1. Interesantni i izazovni projekti: Obzirom da smo primarno specijalizirani pružatelj Cloud ERP rješenja, možeš raditi na brojnim manjim i većim projektima za različite tvrtke iz sektora trgovine, proizvodnje i turizma. To ti omogućuje da razviješ svoje vještine u različitim poslovnim područjima i stekneš iskustvo u implementaciji složenih ERP rješenja.

2. Dinamično okruženje: Login d.o.o. sa svojom sestrinskom tvrtkom Login sustavi d.o.o. zapošljava više od 40 stalno zaposlenih IT stručnjaka. Bit ćeš dio tima kojeg čine kolege bogatog iskustva od kojih ćeš u početku mnogo učiti. To će vam omogućiti da razvijete i nove vještine te dugoročno održive poslovne i tehnološke ekspertize.

3. Osobni doprinos na poslovne transformacije klijenata: Implementacijom praktičnih ERP rješenja naša tvrtka provodi poslovne transformacije za naše klijente. Kao programer u Login d.o.o. možete sudjelovati u ovim transformacijama i doprinijeti poboljšanju poslovnih procesa i rezultata brojnih tvrtki u Hrvatskoj i regiji.

4. Stabilnost i rast: Login d.o.o. s gotovo 30 godina iskustva u razvoju kompleksnih poslovnih rješenja prepoznata je kao renomirana organizacija koja jamči visoke standarde, sigurnost i dostupnost aplikacija.  Rad u našoj tvrtki daje ti priliku za stabilan posao, kontinuirani rast i razvoj gdje ćeš imat priliku unaprijediti svoje vještine i sudjelovati u zanimljivim projektima.

Leave a Comment

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search