Tech Ćakula #29 | Sandro Kraljević – Kako učinkovito upravljati stresom? | by IT zajednica Rijeka

 In Articles

TECH ĆAKULA #29


Sandro Kraljević – Kako učinkovito upravljati stresom?

Pridružite nam se s komentarima na Tech Ćakuli na kojoj ćemo usvojiti praktične tehnike za efikasno nošenje sa stresom, učiti kako upravljati neugodnim emocijama i suočiti se s izazovima koje ne možemo kontrolirati. Predavanje će vam pomoći da razvijete vještine za bolje upravljanje stresom i emocionalnim reakcijama u svakodnevnim situacijama. Predstavit ćemo najnovije podatke i istraživanja o upravljanju stresom, pružajući vam dublje razumijevanje ove teme i efikasne metode za suočavanje sa stresnim situacijama.

Sandro Kraljević je magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. iz Zagreba, specijalizirane za primijenjenu poslovnu psihologiju. Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke, koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.
https://www.mindlab.hr/

Najviše se bavi poslovima iz područja upravljanja ljudskim potencijalima. To su u prvom redu psihologijska procjena i razvoj djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, te poslovni treninzi i edukacije u svrhu razvoja mekih vještina. Također se bavi business i life coachingom, te općenito uslugama usmjerenima ka unaprjeđenju poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi. Radio je s preko 120 domaćih i međunarodnih kompanija, te je u dosadašnjoj karijeri odradio više od 800 psihologijskih procjena, 1.000 sati coachinga i psihoterapije, te 1.200 sati poslovnih treninga i edukacija.

Certificirani je NLP majstor i NLP coach, a trenutno je i u procesu međunarodne akreditacije za coacha od strane EMCC-a. Također je praktičar mindfulnessa i autogenog treninga. Isto tako, u procesu je edukacije za kognitivno-bihevioralnog psihoterapeuta (završio je prva dva od moguća tri stupnja edukacije), čije metode aktivno koristi u radu s klijentima kroz različite oblike psihološkog savjetovanja. Autor je knjige Kako preživjeti u suvremenoj džungli, najprodavanijeg psihološkog priručnika u 2020. Također, jedan je od kreatora prve hrvatske mobilne aplikacije za mentalno zdravlje zaposlenika – NAOMI.
════

🔗 IT ZAJEDNICA RIJEKA:
https://linktr.ee/itzajednicarijeka
Proizvodnja IT zajednica Rijeka 2023.

Recommended Posts

Leave a Comment

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search