#1 Uvod i priprema za razvoj unutar Angular 7 environment – Casual Dev Work #2

 In workshop

Ovo je prva radionica od tri čiji je osnovni cilj polaznike osposobiti za osnovni rad u Angular 7 kroz praktične primjere.
Sve radionice su besplatne.

PREPORUKA: prijavite se i na drugu i treću radionicu jer ako izostanete s jedne imati ćete poteškoće u praćenju ostalih polaznika

Na zadnjem Casual Dev Talk #1 meetupu iskazao se dosta veliki interes za savladavanjem osnova poput postavljanja environmenta i potrebnih alata koji su preduvjet za ispravan rad (VS Code, Node.js, Git …) u Angular 7.

Podrazumijeva se da imate osnovno znanje o Objektno orijentiranom programiranju, kao i znanje o HTML, CSS (manje važno).

Preporuča se polaznicima da donesu svoje prijenosno računalo – zbog svih potrebnih alata koje ćete morati postaviti i radi vašeg daljnjeg lakšeg rada.
Oni koji nemaju mogućnosti donijeti svoje prijenosno računalo postoji u samoj prostoriji računala na kojima se može raditi.

Vedran Belić s preko 30 godina iskustva rada kao senior developer trenutno je zaposlen u tvrtci https://danieli-systec.com/hr/ želi podijeliti svoje stečeno znanje rada na modernim tehnologijama na ovoj radionici.

Druga radionica
https://www.meetup.com/IT-community-Rijeka/events/260725419/

Treća radionica
https://www.meetup.com/IT-community-Rijeka/events/260725440/

Recent Posts

Leave a Comment

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search