“#14unConference”| Što radi IBM u Hrvatskoj ? | Powered by IT zajednica Rijeka

 In Articles

Autor: Deborah Brakus Kršul

Što to radi IBM u Hrvatskoj? Čime se bavi IBM Consulting? Tko su njihovi klijenti i zašto ih biraju? Koji su profili njihovih zaposlenika ? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriti će nam naši dragi gosti iz IBM 😀

🎤GOSTI:


🧑🏻Tvrtko Mrkonjić – Hybrid Cloud Services manager
U IBM Hrvatska radi već 16 godina pri čemu je radio na projektima gdje su pružane usluge raznim domaćim i stranim klijentima, većinom vezano na implementacije softwarea. Danas vodi tim ljudi čija je strast pružati usluge u hibridnom oblaku (Hybrid Cloud Services).

👱🏻‍♂️Marko Šuver – Cloud Data Engineer
Podatkovni inženjer specijaliziran za isporuku rješenja u oblaku. Posljednjih godinu dana dio je IBM Hrvatska, te radi na projektu za jednu od vodećih tvrtki u naftnoj industriji.

👦🏻Maksim Madžar – IBM Consulting intern developer
Student je druge godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a od ovoga ljeta i software developer intern u IBM Hrvatska. Maksim s timom mentora i kolega radi na razvoju aplikacija za jednu od najvećih telekomunikacijskih firmi Kanade.

💾 Još od 1911. IBM je jedna od najvećih globalnih i korporativnih organizacija svijeta. Jedan od vodećih tehnoloških i konzultantskih poslodavaca i velik dio Fortune 50 kompanija se oslanja na njih u pokretanju svoga biznisa. Ponose se što su jedni od začetnika umjetne inteligencije, kvantnog računalstva i blockchaina.

IBM Consulting je dio IBM poslovanja koji pruža savjetodavne i profesionalne usluge kompanijama u njihovoj poslovnoj i tehnološkoj transformaciji. Uz duboko poznavanje mnogih industrija nude strateške, iskustvene, tehnološke i operativne usluge mnogim velikim i inovativnim kompanijama svijeta. Njihovi se zaposlenici fokusiraju na poboljšavanje poslovanja klijenata radom u multinacionalnim timovima.


🌏Vjeruju u moć tehnologije koja se odgovorno koristi da pomaže ljudima, partnerima i našoj planeti.

YOUTUBE LIVE:
https://youtu.be/RPgPXRbjW0I

🏠 DOMAĆIN:


STEP RI – Znanstveno-tehnološki park sveučilišta u Rijeci
Svrha osnivanja Znanstveno-tehnologijskog parka jest da se kroz sinergiju znanstvenih, tehnologijskih i poduzetničkih potencijala Sveučilišta i regije potakne brži razvoj
znanosti i poduzetništva i tako stvore dodatne vrijednosti koje će doprinijeti bržem ekonomskom razvoju i konkurentnosti regije i zemlje.

SPONZOR

Ne možete pristupiti dragim slikama, dokumentima, poslovnim projektima, bazama podataka?

Vaši podaci nisu zauvijek izgubljeni! Svjesni smo koliko Vam znače osobni podaci, slike, dokumenti, poslovni projekti i znamo kakav je osjećaj ostati bez svega što ste stvarali i čuvali godinama.

Naš cilj je pomoći Vam kako Vaš rad, uspomene i godine truda ne bi bile trajno izgubljene.

Za više detalja posjetite: https://www.datasector.hr/hr


Hvala Vam što ste odvojili svoje vrijeme za nas, ako ste zainteresirani za suradnju ili nam se samo želite pridružiti javite nam se:

🔗IT ZAJEDNICA RIJEKA:

📲 +385996768133;

⌨ info@itzajednicarijeka.com;

🔗 https://linktr.ee/itzajednicarijeka

Proizvodnja IT zajednica Rijeka 2022.

Recommended Posts

Leave a Comment

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search